Стало відомо, що посланник Дональда Трампа Джон Болтон обговорив з президентом України Володимиром Зеленським співробітництво країн у сферах оборони і енергобезпеки, а також реформи ЗСУ та українського ОПК.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Україна вітала б приєднання США до переговорів нормандської четвірки країн. Про це на зустрічі з радником американського лідера Дональда Трампа з нацбезпеки Джоном Болтоном заявив президент Володимир Зеленський. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Український лідер Зеленський висловив надію, що США зможуть більше залучатися до переговорного процесу з окупованого Донбасу (про тимчасово окупованому Крим у цій частині повідомлення ВП згадки не було).

У вівторок, 27 серпня, Болтон заявив, що США "будуть ради" взяти участь у нормандському форматі.

"Зустріч була присвячена обговоренню першочергових заходів по зміцненню стратегічного партнерства між Україною та США, зокрема, підготовці двосторонніх переговорів на рівні глав держав", - повідомляють в Офісі президента.

Зеленський зазначив важливість консолідованої позиції США та інших союзників України з питання звільнення українських військовополонених-моряків, політв'язнів і заручників.

Нагадаємо, що Зеленський призначив нового главу СБУ Київщини.

Як повідомляв портал Знай.ua, названа основна причина непередбаченої перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах.

Також портал Знай.ua писав, що шахраї втягнули Зеленського в злочинну схему.