Ім'я майбутнього керівника пропрезидентської фракції "Слуги народу" до цих пір точно не відомо, але одним з претендентів став Давид Арахамія.

Обраний народний депутат Давид Арахамія заявив про готовність очолити майбутню фракцію "Слуги народу" у Верховній Раді нового скликання. Відзначається, що сам Арахамія прогнозує певні складнощі в роботі на посаді керівника фракції настільки великий партії, як "Слуга народу" президента Володимира Зеленського. У ЗМІ інформують, що даний коментар журналістам пролунав від Арахамии перед початком урочистого засідання парламенту IX скликання. Більше того, відповідаючи на питання, чи готовий він все-таки очолити фракцію "Слуга народу", Арахамія підкреслив, що готовий.

"Я готовий..., я кажу, що не було в історії України ще такого випадку, такої великої фракції. Тут є багато складнощів, але спробувати можна", - заявив він.

Нагадаємо, мова Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенко: різниця очевидна.


Як повідомляв раніше Знай.uа українці проводжають Гройсмана у далеку дорогу, час вийшов: "Баржа прийшла, можна йти".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Також Знай.uа писав про те, що українцям наобіцяли золоті гори: коли мінімалка злетить до 7000.