Відомий український блогер Михайло Шнайдер назвав головну причину, через яку, поки ще чинний прем'єр-міністр України, Володимир Гройсман може йти зі спокійною душею у відставку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, в соцмережі Facebook Михайло Шнайдер заявив, що з Херсона прийшла баржа з кавунами, і тепер Гройсман може йти, прикріпивши до посту вельми забавну фотографію.

Вершина карьеры Гройсмана. Вчера наконец-то прибыла баржа с Херсонскими Арбузами. Теперь Владимир Борисович, с чистой совестью может идти в Отставку.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 25 augustus 2019

"Вершина кар'єри Гройсмана. Вчора нарешті прибула баржа з Херсонськими Кавунами. Тепер Володимир Борисович, з чистою совістю може йти у Відставку.", - підписав публікацію блогер.

Нагадаємо, українцям наобіцяли золоті гори: коли мінімалка злетить до 7000.

Як повідомляв Знай.uа мати, зловтіха і поради з референдуму: що найчастіше пишуть хакери на зламаних сторінках політиків.

Знай.uа писав, у Києві ГАЗель пішла під землю, переполох на весь район: господарський "талант" Кличка показали одним фото.