У четвер, 29 серпня, в перший робочий день нової Ради президент України Володимир Зеленський вніс законопроект про відстрочку штрафів за нерозмитнені "евробляхи". Про це йдеться на сайті глави держави.

Так, проект закону "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України про відстрочення застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України" (N1030) вже зареєстрований у парламенті і визначений як "невідкладний".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто уточнити, що тексту документа на сайті Верховної Ради ще немає.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Більше місяця тому президент звертався до парламенту з ініціативою відстрочити непропорційно жорсткі санкції за порушення строків розмитнення ввезених з-за кордону автомобілів і пропонував розглянути це питання на позачерговому засіданні. Але Верховна Рада VIII скликання тоді відмовила Президенту. Зараз цей законопроект є пріоритетним, і його буде знову внесено для розгляду на першому ж засіданні парламенту нового скликання. Верховна Рада повинна підтримати законопроект, і штрафні санкції будуть відтерміновані", – заявив заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з Києва зникне Генпрокуратура. У Зеленського зробили важливу заяву.

Також портал Знай.uа писав, що Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.