У четвер, 29 серпня Верховна Рада дев'ятого скликання почала роботу. На перше урочисте засідання після дострокових виборів 21 липня прибули запрошені гості. Новий парламент почав свою роботу о 10:00 з урочистого засідання. Президентська партія "Слуга народу" отримала права коаліції.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вніс на голосування кандидатуру Олексія Гончарука, а народні депутати голосами підтримали його кандидатуру.

Хто такий Олексій Гончарук та що про нього відомо читайте у нашому досьє: Олексій Гончарук: молодого юриста назвали можливим прем'єр-міністром України, що про нього відомо, досьє і компромат

Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України

Як писав Знай.ua, Олексій Гончарук вже засвітився у скандалах. Наприклад, скандальна ситуація трапилася з компанією, з якою вчасно втік Гончарук. Prior Invest за словами деяких ЗМІ займалася незаконним продажем землі під Києвом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тоді все почалося з селища Коцюбинське. В кінці 2008 року там незаконно було приємно рішення передати в особисте розпорядження громадянину України ділянки, на якомій знаходився ліс першої категорії.

Звичайно, відразу ж після цього землю там почали розпродавати по досить-таки низькими цінами. Фото і посилання на оголошення не залишилося, але якщо вірити джерелам, там було написано "Терміновий продаж земельних ділянок в смт. Коцюбинське. Поруч є ліс, озеро". Посередником продаж земель Виступає фірма Prior Invest. "

Насправді ліс, про який йдеться в оголошеннях, розташований не поруч, а безпосередньо на самій землі. Селищна рада своїм рішенням змінила статус лісу, і він став просто категорією зелених насаджень.