Відомий політолог Юрій Романенко проаналізував призначення президента Володимира Зеленського в Кабінеті міністрів.

"Мене більше лякає в новому Кабміні не Аваков, а Мілованов. Аваков, очевидно, є страховкою Зеленського з утримання контролю над силовим блоком. Аваков залежить від Зеленського, оскільки той у будь-який момент може його зняти, бо функціонально Зеленському простіше поки залишити токсичного, але лояльного Авакова, ніж ставити нову фігуру на МВС і ризикувати загрузнути в силовому блоці", - написав у своєму блозі Романенко.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тимофій Мілованов

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому пролітолог вважає, що "Мілованов, як видатний представник Вінницької школи економіки, це явний фейл".

"Тому що Тимофій класичний чиказький космонавт, який має до реальної економіки таке ж відношення, як балерина до двигунів внутрішнього згорання", - пояснив експерт.

Нагадаємо, Романенко відкрив очі прихильникам Порошенка і Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.

Також портал Знай.uа писав, що архівні фото Олени Зеленської потрапили в мережу.