Івана Баканова на першому засіданні Верховної Ради дев'ятого скликання обрали новим головою СБУ. За друга дитинства президента Зеленського проголосувало 319 народних депутатів. Про це повідомляється в телеграм-каналі Klymenko Time.

"Іван Баканов виступив на першому засіданні Верховної Ради дев'ятого скликання. Обіцяє змінити все в Службі безпеки приблизно за рік. Хвилюється, плутає слова. Виступ слабкый за змістом. Але саме через хвилювання здається щирим. Треба нагадати, що Баканов - друг дитинства Зеленського. Вони навіть жили в одному під'їзді", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що Іван Баканов у 2013 році став керівником ТОВ "Квартал 95", а згодом – керівником ТОВ "Студія Квартал-95". Він є співзасновником офшору Green Family Ltd.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Іван Баканов
Іван Баканов

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, Зеленський призначив Олексія Петрова керівником СБУ у Кіровоградській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рефат Чубаров благає Зеленського змінити Конституцію.

Також Знай.uа писав про те, Подоляк порівняв перші 100 днів Зеленського і Порошенка.