Президент України Володимир Зеленський на засіданні майбутньої фракції партії "Слуга народу" запропонував на посаду міністра внутрішніх справ кандидатуру чинного глави МВС Арсена Авакова.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Депутат фракції Слуга народу Роксолана Підласа підтвердила цю інформацію:

"По міністру МВС пропозиція голосувати за Авакова від президента. Я вважаю, що якщо ця пропозиція від президента, ми будемо його підтримувати". заявила нардеп

Нагадаємо, що в четвер, 29 серпня Верховна Рада дев'ятого скликання розпочала роботу. На перше урочисте засідання після дострокових виборів 21 липня прибули запрошені гості. Новий парламент розпочав свою роботу о 10:00 з урочистого засідання. Президентська партія "Слуга народу" отримала права коаліції.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, українцям розповіли подробиці про попередню роботу новообраного прем'єр-міністра Гончарука та хто він такий.

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали перші 100 днів президента Зеленського та колишнього глави держави Порошенко.