Президент України Володимир Зеленський ще під час передвиборчої кампанії показав, що не дотримуватиметься правил традиційної політики. Так, з нагоди його 100 днів перебування на посаді глави держави, він не буде влаштовувати помпезну прес-конференцію. Замість цього на телеканалі 1+1 вийде інтерв'ю Зеленського з його другом актором Станіславом Бакановим.

Політтехнолог пояснив, чому такі дії Зеленського можуть бути більш виграшними, ніж довготривалі промови колишнього гаранта Петра Порошенка. Відповідний допис Подоляк опублікував на особистій сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Замість помпезної прес-конференції на 150-200 журналістів з класичною назвою "Перші сто днів президента: успіхи та провали", ВО (Володимир Олександрович - ред.). вирішив душевно і тет-а-тет поговорити з партнером по акторському цеху Бокланом для спецпрограми телеканалу 1+1. І? Не має права? Зобов'язаний грати в традиційні ігри й отримувати депресії та неврози на рівному місці? Йому просто некомфортно слухати однотипні і тужливі питання і претензії, в тисячний радий відповідати на що/то інфантильний, мімікою реагувати на пихаті зауваження", - йдеться в дописі Подоляка.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"До речі, минулий президент (якщо забули, це був Порошенко) у перші роки свого "славного правління" якраз надзвичайно любив красуватися перед журналістами. Уподібнюючись легендарному словоблуду Фіделю Кастро, він годинами млосно і пафосно розповідав про своїх нинішніх і майбутніх звершеннях, нескінченно під яскравими софітами, примітивно фліртував з журналістами. Розумію, що комусь то ці моделі спілкування дуже подобаються. Але за великим рахунком, все це не має ні найменшого відношення до реального світу. Де прес/конференції у традиційних форматах - лише постановочні рекламні шоу, рекламують не товар, а ідеальну хибність того чи іншого політика", - додав політтехнолог.

дивный новый мир)... Владимир Александрович Зеленский явно отказался от традиционных форматов работы с отечественными...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Woensdag 28 augustus 2019

Зазначимо, що інтерв'ю із Зеленським про його 100 днів на посаді президента покажуть на телеканалі 1+1 в суботу, 31 серпня, о 20:15. Відповідний анонс вже з'явився у мережі, зокрема, його опублікувала студія "Квартал 95" своїй сторінці в Facebook.

"100 днів президентства Володимира Зеленського"

Вже зовсім скоро буде 100 днів, як Володимир Зеленський є президентом України. За цей час в українців з'явилося багато запитань. Наприклад: Що було зроблено для країни за цей час? Які смс пише Зеленському Коломойський і що Андрей Богдан постійно шепоче на вухо?

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 27 augustus 2019

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський та Комаров про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.