Раніше стало відомо від Лариси Сарган, прес-секретаря генпрокурора Юрія Луценка, що формат обміну "33 на 33" змінився на "35 на 35".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

28 серпня вона публікувала документ, в якому змінили запобіжний захід Кирилу Вишинському, як повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сьогодні, 29 серпня, Юрій Луценко в кулуарах Верховної Ради підтвердив інформацію Сарган про те, що колишню формулу обміну змінили на "35 гп 35". В рамках цієї формули відбувається обмін полоненими між Україною і Росією.

Нагадаємо, раніше Луценко подав заяву у відставку: офіційний документ ГПУ.

Також Знай.uа писав, що з Києва зникне Генпрокуратура, у Зеленського зробили важливу заяву: що буде з Луценком.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що команда Зеленського замінить Луценка на Рябошапку, - ЗМІ дізналися подробиці призначення в ГПУ.