Перший день роботи нової Верховної Ради викликав небувалий ажіотаж серед представників ЗМІ. Придивитися до тим, хто змінив роботу на сцені на будівля під куполом, і задати їм свої каверзні питання прийшла і Катя Осадча.

Проте в перший же день роботи парламенту вона зіткнулася з труднощами і новими правилами, що ущемляють, на її думку, роботу журналістів. Щоб потрапити в зал, представникам ЗМІ довелося вистояти в величезній черзі. Осадча каже, що витратила на це 50 хвилин. Також вона поскаржилася на те, що згідно з новими правилами журналісти не зможуть працювати у кулуарах на другому поверсі.

«Нова Рада нові правила. Журналісти, швидше за все, більше не будуть працювати у кулуарах другого поверху. Сьогодні на порядку денному прийняття змін. На урочистому відкритті доступ до кулуари вже закритий» написала Осадча і звернулася до своєму колишньому шефові, який займав посаду генерального директора каналу «1+1» Олександра Ткаченка з питанням.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

«Що там з информполитикой? А-а-а, це ж „свобода слова“, валимо на Шуфрича» пише Осадча, натякаючи на те, що одіозний політик керуватиме комітетом з свободу слова.

Також Катя розповіла, що новообрані депутати дуже насторожено сприймали її питання, а деякі і зовсім відмовилися відповідати, як це зробили Святослав Вакарчук і Петро Порошенко.

«Не буває поганих або незручних питань, буває невміння відповідати на них» вважає ведуча «Світського життя» Катя Осадча.

Нагадаємо, глава Світового банку розповів Зеленському, як підняти українську еконміку.


Як повідомляв раніше Знай.uа за початок навчального року і масового напливу студентів в столиці Києві різко підвищили ціни на житло.


Також Знай.uа писав про те, що українцям розповіли, українцям показали доходи спікера Верховної ради Разумкова.