У фракції "Слуга народу" відбуло пятеро народних депутатів, які зайняли нові посади в уряді України. На їх місця прийшли нові обличчя.

Про це повідомляє Politeka.

Як стало відомо, місця призначених в Кабінет міністрів "слуг народу", можуть зайняти прес-секретар партії, юрист, викладачі та менеджер "Кварталу 95".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада

Як свідчить опублікований на сайті Центральної виборчої комісії список партії "Слуга народу" зараз зареєстровані народними депутатами 129 осіб.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Володимир Зеленський - президент України

Таким чином, наступними претендентами на депутатські крісла є Анатолій Остапенко (№130 у списку), Тетяна Циба (№131), Іван Калаур (№132), Юлія Гришина (№133) і Ольга Руденко (№134).

За інформацією руху "Чесно", Анатолій Остапенко, який працює директором юридичної фірми – ТОВ "Альфаюрконсалтінг", раніше очолював інші юридичні організації.

Тетяна Циба є експертом по медіакомунікацій і медіаконсалтінгу, виконавчим директором консалтингового агентства "Media Masters", займе посаду прес-секретаря політсили"Слуга народу".

З 2014-го до 2016 року займала аналогічну посаду в патронатній службі Міністерства охорони здоров’я України.

Іван Калаур завідує кафедрою цивільного права і процесу Тернопільського національного економічного університету. Працює викладачем протягом 20 років.

Юлія Гришина є керуючим партнером юридичної бізнес-школи "CTRL.School", професором кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ імені Тараса Шевченка.

Юлія Гриуишина

Ольга Руденко працювала менеджером з маркетингових комунікацій в ТОВ "Квартал 95". Навчалася за фахом "Бізнес-адміністрування" в Університеті Бата (University of Bath) у Великобританії. Раніше займала керівні посади в сфері маркетингу і медіакомунікацій.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" у перший день роботи нової Ради втратила 5 депутатів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Верховна Рада підтримала скасування депутатської недоторканності.

Також портал Знай.ua писав, що дружина колишнього генпрокурора, депутатка Ірина Луценко влашутвала незабутнє шоу у новій Раді.