Президент України Володимир Зеленський заявив, що кожен ранок у першу чергу він цікавиться тим, що відбувається на сході країни.

Про це повідомив український лідер в інтерв'ю актору Станіславу Боклану, яке в суботу, 31 серпня, транслював канал "1+1".

"Я починаю ранок з повідомлень з фронту", – зазначив президент.

Мова йде про СМС, які глава держави отримує від Генштабу про кількість жертв і поранених на Донбасі.

Нарада під головуванням Президента України Володимира Зеленського \\ фото 24 канал
Нарада під головуванням Президента України Володимира Зеленського \\ фото 24 канал

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Скажу відверто - це SMS від Генерального штабу: "За минулу добу обстрілів - сім, втрат - дві". Цифри можуть бути різними, але тільки одна робить ранок добрим - це нуль. Обстрілів – нуль. Втрат – нуль. І давайте для початку подякуємо тим, завдяки кому ми можемо сьогодні бути тут, під яскравим сонцем і чистим блакитним небом. І щоб ці оплески почули наші захисники, які зараз на сході країни захищають Україну. Завдяки вам, ми відзначаємо сьогодні 28-му річницю Незалежності", - наголосив президент.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Президент України додав, що жодна ранок не обходиться без поцілунків, і стверджує, що коли цілує дружину і дітей, то вони ще сплять.

"Цілу своїх дітей і свою дружину. Вони завжди сплять, коли я це роблю, вони навіть про це не знають, зараз будуть знати", - сказав Володимир Зеленський.

Він також підкреслив, що сьогодні, коли вже сформувалося ціле покоління, народжене в незалежній країні, українці відзначають найважливіший день в житті держави.

Нагадаємо, приїзд Зеленського та урочиста присяга слуг народу: онлайн-трансляція з нової Ради.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков зі "Слуги народу" не стримався перед матерями загиблих героїв: сльози текли градом, фото.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.