Відомий український блогер Михайло Шнайдер відреагував на виступ колишнього президента України Петра Порошенка у Верховній Раді.

Варто зазначити, що екс-гарант виступаючи за трибуною намагався розповісти депутатам і президенту Володимиру Зеленському про своє бачення питань щодо зняття депутатської недоторканності та ряду інших змін до державного ладу.

Блогер порівняв виступ Порошенка з популярною на українському телебаченні програмою "Розсміши коміка". Про це стало відомо завдяки публікації Шнайдера в мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петру Алексеевичу, даже не удалось взять первую Тысячу. Печаль...

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 30 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Петру Олексійовичу, навіть не вдалося взяти першу Тисячу. Сумно...", - підписав кумедний колаж Шнайдер.

Нагадаємо, екс-міністр економіки Абромавічус очолив Укроборонпром, українці збентежені: "Переміг організатор".

Як повідомляв Знай.uа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав, Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.