Анжела Макеєва, яка позбулася роботи під час правління Порошенко, бореться з місцевою владою і несправедливістю. Нещодавно з'явилася помилкова інформація про неї і вона обьратилась із заявою.
Я боротимусь до кінця!

Нещодавно Ірпінська міська рада опублікувала про мене неправдиву інформацію. Проти мене продовжуються інформаційні атаки, оскільки я не здалася й продовжую боротися за справедливість. Свого часу, на виборах, як президентських, так і парламентських, я підтримала курс Президента, за що мене і продовжують поливати брудом представники старої влади. Але скоро все зміниться, люди зробили свій вибір і більше не терпітимуть свавілля старої влади. У мене є всі докази того, що поширена інформація ‒ це брехня, і ніщо інше. Усі матеріали я передам у прокуратуру, і, впевнена, правда буде на моєму боці. Я буду боротись до кінця і не збираюсь здаватись. Скоро в Ірпені відбудеться зміна влади і разом ми переможемо!

Geplaatst door Анжела Макеєва op Dinsdag 27 augustus 2019
"Я буду боротися до кінця!

Нещодавно Ірпінська міська рада опублікувала про мене неправдиву інформацію. Проти мене тривають інформаційні атаки, оскільки я не здалася і продовжую боротися за справедливість.

у Свій час на виборах, як президентських, так і парламентських, я підтримала курс Президента, за що мене і продовжують поливати брудом представники старої влади. Але скоро все зміниться, люди зробили свій вибір, і більше не будуть терпіти свавілля старої влади.

У мене є всі докази того, що поширена інформація ‒ це брехня, і ніщо інше. Всі матеріали я передам в прокуратуру, і, впевнена, правда буде на моїй стороні.

Я буду боротися до кінця і не збираюся здаватися. Скоро в Ірпені відбудеться зміна влади і разом ми переможемо!"- передає активістка.
Нагадаємо, Порошенко готує державний переворот? колишній президент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Пальчевський вибухнув гнівом з-за жадібності Порошенко: "Потрібно роздати все".

Також Знай.uа писав про те, що Порошенко взявся погрожувати українцям після вигуків "Ганьба!": "в Наступний раз по морді отримаєте".