Партія "Європейська солідарність" на чолі з її лідером Петром Порошенком зараз роз'їжджає країною й агітує виборців. Так, нещодавно колишній президент України відвідав Хмельницький, де його зустріли вигуками "Ганьба!" Петро Порошенко своєрідно відреагував на таке вітання українців.

Відповідний допис на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook розмістив блогер Михайло Шнайдер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі, йому терміново потрібна кваліфікована допомога", - підписав відео Шнайдер.

На відео п'ятий президент України Петро Порошенко сказав: "Легко говорити "Ганьба, ганьба". Наступного разу по пиці получите, бо добро має бути з кулаками".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ребята, ему срочно нужна квалифицированная Помощь.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 7 juli 2019

Українці різко відреагували на відео й прокоментували його. Користувачі мережі погодилися зі Шнайдером і написали, що "людині потрібна термінова допомога лікаря".

Народний депутат Олександр Онищенко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував відео, як українці прийняли Петра Порошенка у Хмельницькому. "Петру Олексійовичу влаштували "Ганьбу!", у, як він любить казати, "фантастичному" Хмельницькому", - іронічно прокоментував відеозапис Онищенко.

Петру Алексеевичу устроили «Ганьбу!» в, как он любит говорить, «фантастичному» Хмельницком.

Geplaatst door Aleksandr Onyshenko op Zondag 7 juli 2019

Користувачі соціальної мережі не висловили співчуття п'ятому президенту України. "Зустріч гідна Порошенка, шкода тільки, що не побили", "Як це прекрасно", "Яке задоволення", "Хороша атмосфера", Ось вона - народна любов", - написали українців в коментарях.

Візит керівника "Європейської солідарності" в Хмельницьку область розпочався 4 липня. Порошенко і його однопартійці побували в селищах Меджибіж, Ярмолинцях, містах Дунаївцях, Кам'янці-Подільському та Хмельницькому.

Зазначимо, що в України зараз активно триває політична агітація перед достроковими виборами до Верховної Ради. Вони повинні відбутися 21 липня. Зараз кожна з партій, які балотуються до парламенту всіляко агітують виборців проголосувати саме за них.

Нагадаємо, що у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Експрезидент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібність Порошенка: "Потрібно роздати все".