Дмитро Дубілет, співзасновник Monobank і колишній IT-директор "Приватбанку", був призначений міністром Кабінету міністрів. Він розповів, чому вирішив піти в політику. На його погляд, в Україні з'явився унікальний шанс на прорив. Він написав про це пост на своїй сторінці в Facebook.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вибачте за пафос, але я вірю, що в України з'явився історичний шанс на прорив, якого ми всі так довго чекали. І це дуже круте почуття, усвідомлювати, що я можу стати частиною цього прориву. Я обіцяю, що у складі нової команди під керівництвом Олексія Гончарука зроблю все можливе, щоб Україна зробила якісний ривок. А ще я обіцяю не красти. На щастя, успіх monobank дозволить мені не думати найближчі роки про матеріальному аспекті. Крім того, я вірю, що велика частина молодої команди, яка сьогодні очолила Кабмін, теж не буде красти. Такого у нашій країні ніколи не було", - сказав Дубілет.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дубілет офіційно вийшов з Monobank: яка посада дісталася йому в новому Кабміні Гончарука.

Також Знай.uа писав, що банки нахабно обманюють українців: розкрито п'ять найпопулярніших схем.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що monobank оригінально привітав українця: краще пізно, ніж Приватбанк.