Monobank – перший на території України мобільний банкінг, який почав свою роботу відносно недавно. Створений він командою, якою управляють колишні топ-менеджери Привату. Михайло Рогальський, Олег Гороховський і Дмитро Дубілет після уходу з Приватбанку практично відразу вирішили створити щось своє і вже на початку осені анонсували тестування бета-версії Монобанку.

Незважаючи на те, що творці мобільного банкінгу попрощалися зі своєю діяльністю в Приваті, все ж спогади не поспішають відпускати. Про це свідчить пост одного з користувачів соціальної мережі Facebook Дмитра Донченка. Він отримав від Monobank привітання з Днем народження, яке містило в собі такі слова: "Дмитро, з Днем народження. Зрештою – краще пізно, ніж ПриватБанк».

Іменинник прокоментував незвичайне привітання так: "Ось навіть і не знаю, ПриватБанк перший, зате МоноБанк оригінальний :-) добре, що ви є у мене і дякую за привітання".

Як відомо, основна фішка Монобанку в тому, що він цілком віртуальний – у нього немає відділень, куди б можна було прийти за карткою або оформленням депозиту. Основним продуктом для клієнтів є кредитні і дебетові вклади і карти. Що стосується послуг банку, то у нього є власний додаток, в якому можна виконувати всі класичні банківські операції, а також служба підтримки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що державний ПриватБанк нерідко стає об'єктом насмішок з боку українців через казуси у своїй роботі. Ще один випадок стався нещодавно з одним із клієнтів банку, з якого він утримав подвійну оплату за послугу. Примітно, що після звернення в службу підтримки ситуація повторилася.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відтепер в банкоматах клієнти найпопулярнішого банку не зможуть скористатися улюбленою послугою – зняття грошей без наявності картки. Українці обурені, адже про її відключення ніхто не попереджав, а в самому банку з цього приводу традиційного відмовчуються.

Також "Знай.uа" писав, що чемпіон за кількістю скарг клієнтів ПриватБанк зазнав чергової критики за те, що на кредит, для погашення якого не вистачало 10 гривень, нарахував відсотки, як на повну суму.