Президент України Володимир Зеленський розповів, що йому не дозволяють їздити на роботу на велосипеді. Відповідна заява прозвучала в інтерв'ю актора з серіалу "Слуга народу" Станіславу Боклану, яке транслює телеканал "1+1".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський відповів, чому не поступає так, як його персонаж Голобородько в серіалі "Слуга народу".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зеленський повідомив, що він не їздить на велосипеді на роботу, тому що це досить небезпечно і він чекає, коли йому дозволять.

"Дуже складне питання. Я з цим боровся і борюся. Чесно скажу, що мені не дозволяють. Поки що є реальна небезпека, я не хочу говорити прізвища людей. Ми отримаємо інформацію і дозволяють мені так як вже було кілька прикладів, коли образно кажучи було зовсім небезпечно ", - заявив він.

Нагадаємо, Арахамія з "Слуги народу" пов'язав Луценка з нелегальним бізнесом.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський влаштує пекло депутатів-корупціонерів.

Також Знай. ua писав, що Зеленський відверто поговорив з президентом Польщі Дудою.