Відомий політичний психолог Світлана Чуніхіна проаналізувала гучне інтерв'ю президента України Володимира Зеленського українському акторові Станіславу Боклану. Так, спеціалістка спробувала розкласти по поличках практично кожну заяву "слуги народу".

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Інтерв'ю Володимира Зеленського Станіславу Боклану, безумовно, випадає з наведеної символічної послідовності. Хоча б тому, що президентська кар'єра Зеленського тільки стартує, причому блискуче. І фатальних помилок, про які необхідно рефлексувати, поки він не скоював. І все-таки, незважаючи на постановочний характер інтерв'ю, деякі його моменти можна розглядати як "витік" прихованої інформації.", - розповіла Чуніхіна.

Також психолог звернула увагу і на стратегію нового президента.

"Я більше не актор", - заявив Володимир Зеленський у відповідь на питання, ким він себе відчуває глибоко в душі. Тобто він припинив грати президента, він став президентом. Для нього, для його команди, для опонентів, країни і міжнародного співтовариства президент Зеленський – це більше не гра. Тепер усе серйозно. Точніше, тепер це інший рівень гри з дуже високими ставками. Де перспективи виграти безпосередньо залежать від здатності викликати довіру і симпатію публіки. Говорячи про реінтеграції Донбасу, Володимир Зеленський неодноразово робив акцент на боротьбі за уми і серця місцевих жителів, а не за території та ресурси. Він дуже серйозно ставиться до громадської думки, і він вміє ним керувати. Серця й розуми двох третин співгромадян більш ніж лояльні молодому президентові, і важливо, щоб ця лояльність зберігалася якомога довше. Тому політична стратегія президента Зеленського – це гра зі смислами та емоціями.", - додала Чуніхіна.

Нагадаємо, Зеленський привітав Ломаченка з яскравою перемогою: фото.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Знай.uа писав, Зеленський висловився про Путіна, Трампа, Клімкіна, мову, полонених та нацменшини.