Український топ-менеджер і політичний діяч, представник ГО "Инфраструктурна Рада" Володимир Шульмейстер звернувся до прем’єр-міністра і міністра інфраструктури через соцмережу. Автор написав пост під назвою "Що таке ДОБРЕ, і що таке ПОГАНО" на своїй сторінці в Facebook.

Что такое ХОРОШО, и что такое ПЛОХО. Уважаемые Алексей и Владислав, Олексій Гончарук (Oleksiy Honcharuk) и Vladyslav...

Geplaatst door Vladimir Shulmeister op Zondag 1 september 2019

"Шановні Oleksiy Honcharuk і Vladyslav Kryklii відразу приношу вибачення за форму (через ФБ, відкритим листом), але зміст, як ви знаєте, превалює. А обмеженість у часі штовхнула на цей крок", - написав Шульмейстер.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами автора, його життєві принципи не дозволили перебувати довше року всередині системи (2015). Насправді все просто – треба мати чітку мету, приймати рішення на користь України.

"Я закликаю вас керуватися в доборі кадрів на керівні позиції не особистою відданістю, не нав'язуванням кимось з невідомими мотивами, а виключно порядністю, управлінськими якостями і професіоналізмом", - зазначив автор.

За його словами, якщо ситуація в транспорті швидко не виправиться, це призведе до катастроф у жд і повної зупинки УЗ, подальшому руйнуванню мостів, шлюзів, безглуздої втрати ресурсу на неефективному ремонті доріг, потрапляння України в чорні списки по морю.

"Якісні люди є в кожній галузі. Вони повністю відповідають описаним вище критеріям. Бізнес готовий цих людей відрядити у владу. Так було і в 2015, коли великі аудиторські компанії дали своїх аналітиків в Міністерство Інфраструктури. Звертайтеся до нас, і ми допоможемо. Ми голосували за те, щоб у всіх нас вийшло", - резюмував Шульмейстер .

Нагадаємо, Зеленський напився в перші 100 днів президентства, все йде за планом: "На ногах стояв!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розв'яже руки полякам.