На сайті президента з'явилася нова петиція. Українці запропонували Володимиру Зеленському обмежити продаж алкогольних напоїв повнолітнім в магазинах, барах, ресторанах.

Відповідна петиція №22/071548-еп з'явилася на сайті у суботу, 30 серпня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Запровадити, щоб продавали алкогольні напої повнолітнім в магазинах, барах, ресторанах та інших з 10 до 20 години в робочі дні та з 10 до 15 години у вихідні", - йдеться в тексті петиції.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз така пропозиція щодо вживання алкоголю набрала всього 8 голосів з 25000 необхідних. До кінця збору підписів залишився 91 день.

Зазначимо, що президента України закликали лібералізувати володіння "вогнепалу" для українців. Так, 22 серпня на сайті глави держави відповідна петиція набрала 25 тисяч голосів, необхідні для того, щоб документ розглянув глава держави.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Петицію зареєстрував глава Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін ще 22 травня. Він закликав Володимира Зеленського забезпечити гарантоване Конституцією України невід'ємне право громадян на захист власного життя, здоров'я, майна і життя і здоров'я інших людей, в тому числі із застосуванням зброї самозахисту.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.