З'явилася інформація, що український президент Володимир Зеленський пообіцяв, що восени, коли почне роботу Антикорупційний суд і повністю вступить у свої повноваження новий генеральний прокурор, стартують так звані "посадки".

Відомо, що про це Зеленський заявляв ще під час передвиборної кампанії.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю, яке дав Зеленський українським журналістам з нагоди 100 днів президентства.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Антикорупційний суд, якого не було, починає працювати 5-го вересня вперше в Україні. Антикорупційний суд. Там пройшов конкурс, і мені здається, що зараз там з'являться чесні судді. Це дуже важливе питання. Далі: у нас з'явиться новий генеральний прокурор. Це дуже важлива людина. І я думаю, що восени, коли у нас з'являться і Антикорупційний суд, і генеральний прокурор, все почнеться", - зазначив глава держави.

При цьому він натякнув, що мова йде не тільки про корупціонерів, але й про держзрадників.

"Думаю, є такі кримінальні справи і є такі люди... Батьківщину продавати не можна, тому деякі справи ні в якому разі не можна продавати. І під заставу деяким людям не можна виходити", - підсумував він.

Нагадаємо, туалети в метро, шкільна реформа і нові дороги: які "сюрпризи" чекають на українців з 1 вересня.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський привітав Ломаченка з яскравою перемогою: фото.

Знай.uа писав, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".