Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України привітав учнів з 1 вересня. Відповідне з'явилося відеозвернення у Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ролику Гончарук катається по будівлі Кабміну на самокаті і розповідає про саму будівлю.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Привіт, друзі. Сьогодні 1 вересня, День знань. Завтра ви підете в школу... А я піду на роботу в Кабінет міністрів України, де я працюю прем'єр-міністром. Коли хтось із вас також буде прем'єр-міністром. Але на той момент Україна вже буде сильною модерновою державою, з якою рахуватимуться у світі", - розповідає Гончарук.

Прем'єр-міністр зазначив, що коридори Кабміну настільки довгі, що ними можна покататися на самокаті.

Перше вересня — це завжди старт. Для когось — шкільного життя, для когось — студентського. Моє перше вересня співпало з першим тижнем прем‘єрського життя! Серйозний виклик — зробити українську освіту сучасною, конкурентною, європейського зразка. Якраз для молодої, амбітної команди, що якраз формує Anna Novosad З першим вересня всіх, хто навчається та викладає! Змінимо країну разом! Все буде добре. Не перемикайтесь. ;)

Geplaatst door Oleksiy Honcharuk op Zondag 1 september 2019

"Міністри приймають найважливіші рішення для країни. Але для того, щоб країна була успішною, нам потрібні розумні, освічені, вільні громадяни. Ви! Тому вчіться дуже добре, а ми в уряді зробимо все для того, щоб створити для цього всі необхідні умови", - закінчив своє звернення Гончарук.

Українці не пройшли повз такого звернення на 1 вересня від нового прем'єр-міністра і відзначили креативність цього ролика і висловили надію на те, що совок нарешті закінчився. В основному ж українці

"Хай у вас все вийде. Удачі, вам, АЛЕ БЕЗ ЧЕРВОНИХ КРАВАТОК(заборонити їх законодавчо🤣)", "Почуття міри не завадило б і Прем'єр міністра...", " Та сподобалось!) Тепер давай покажіть пане , що ви не лайно!", "Я просто в шокі ", "Як добре, що немає совка", "Вперед і вгору))", "Це просто слова", "Капець. З самокатом було дуже радикально.....", "За**али ви своїми роліками", "Кругообіг зубожіння українців і виїзд за кордон очікує нас при команді Зе", " Це вже мона намазати на хліб?", "це поки "видовище", " Паркан у кадрі...", " А може краще почати з модернізації всіх шкіл в Україні ???", "Позорисько", "Зверніть увагу,будь ласка, на необґрунтовано високі тарифи на опалення.Батареї в квартирах стали золотими", " А можна державні кольори використовувати, а не політичні?", - пишуть українці під відеороликом.

Нагадаємо, премьер-міністр Гончарук поставив крапку в перепису населення.

Як повідомляв Знай. ua, коли нові міністри будуть засідати вперше.

Також Знай. ua писав, що новий прем'єр України Гончарук порезвился в Кабміні.