Так як День знань (1 вересня) припав на вихідний день, і це дало школярам та студентам ще одну добу для підготовки до нового навчального року, українці святкують його в понеділок, 2 вересня.

Соціальні мережі буквально рясніють новими постами присвяченими Першому дзвонику. Варто зазначити, що перша леді України Олена Зеленська не залишилася осторонь і розповіла, як у неї проходить цей день.

Олена Зеленська у мережі поділилася дуже цікавою та зворушливою історією. Про це стало відомо завдяки новому посту Олени в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні день для нашої сім'ї особливий. Азбука, зошити, олівці. Ніби нічого не забули ... Ой, яблуко! Наш син Кирило тепер першокласник. Сьогодні він вперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку і однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще - буде бешкетуватиме, поїде в перші подорожі без батьків, загартовуватиме характер і ставатиме відповідальнішим.

Кирило не тільки засвоюватиме шкільну програму, але і буде вчитися жити в країні змін. Наші діти — покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження і безглузде заучування.

Віримо, що вони полюблять школу і будуть вчитися охоче. А потім оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для нашої країни. Ми хочемо пишатися нашими дітьми - і Сашею, і Кирилом. І знаємо, що школа закладе основи їх дорослого життя. І майбутнього України.", - пише Олена Зеленська.

Нагадаємо, українцям помножать пенсію в десять разів: хто ці щасливчики.

Як повідомляв Знай.uа запалили як в старі-добрі вчителі в Дніпрі влаштували танцювальний флешмоб.

Знай.uа писав, прийняті закони, посвідчення Порошенка і бандуристи: підсумки першого засідання Верховної Ради.