Голова Верховної Ради Дмитро Разумков 1 вересня згадав про дошкільнят. Відповідна публікація з'явилася в Facebook політика.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зазначив, що зазвичай в цей день приймають вітання українські школярі і вирішив згадати про іншу групу українців.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогодні українські школярі приймають вітання всієї країни. А їх батьки відчувають незабутні емоції і не припиняють дивуватися – як швидко ростуть діти. Але за цим ми забуваємо про ще одне суспільство – дошкільнятах", - повідомив Разумков.

Політик зазначив, що малюки здатні одним рухом, усмішкою або словом створювати справжні дива для дорослих.

"Ми, батьки, зазвичай пропускаємо цей період життя наших дітей… Шановні батьки, зайдіть сьогодні в садок, побудьте серед малюків, дізнайтеся їхні таємниці, приділіть увагу своїм дітям. Адже саме з них виростає справжнє майбутнє України", - резюмував Разумков.

Сьогодні українські школярі приймають вітання усієї країни. А їхні батьки відчувають незабутні емоції і не перестають ...

Geplaatst door Дмитро Разумков op Zondag 1 september 2019

До публікації він прикріпив фотографію зі своєю дружиною і дитиною. При цьому малюк і жінка розвернулися спиною до камери, а сам політик стоїть в профіль і з любов'ю дивиться на малюка.

Нагадаємо, українці побачили декларацію Разумкова.

Як повідомляв Знай. ua, новий прем'єр-міністр України Гончарук готовий діяти.

Також Знай. ua писав, що Разумков розповів про трагедію.