Президент України Володимир Зеленський розповів, що в Станиці Луганській на мосту демонтовано блокпост бойовиків. Військові, проте, кажуть, що противник притягнув на міст кунг і зміцнює його.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це він заявив на початку спільного з керівництвом Ради, Кабміну та правоохоронних органів засідання.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент вважає, що можна відновлювати зруйнований бойовиками міст у смт Станиця Луганська, де проходить лінія розмежування між вільною і тимчасово окупованій Росією територією України.

Дану новину президент представив як "невелику перемогу і досягнення".

"Демонтували, нарешті, на окупованій частині Станиці Луганської блокпост. Я вітаю нашу групу, яка займалася цим стратегічним питанням. Починаємо будувати міст в Станиці Луганській", - сказав він і перейшов до інших питань порядку денного.

Нагадаємо, Зеленський терміново збирає все керівництво країни і силовиків.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Зеленська тепло привітала українців з Днем знань.

Також Знай. ua писав, що слуга народу вперше зізнався, хто допомагає приймати рішення.