Telegram-канал Klymenko Time передає, що Аресен Аваков продовжує втрачати свої повноваження.

Департамент економічного захисту в Нацполіції вже ліквідували. Його обов'язки буде виконувати Служба фінансових розслідувань, яка формально не підпорядковується Міністерству внутрішніх справ.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"МВС вже ліквідував департамент економічного захисту у складі Нацполіції. В країні повинен бути єдиний професійний і потужний орган по боротьбі з економічними злочинами", - розповів Аваков.

За розпорядженням Володимира Зеленського, до 1 грудня повинні прийняти закон про Службу фінансових розслідувань. Як припускають зараз, ця служба буде займатися "виявленням, припиненням, розкриттям і розслідуванням злочинів, спрямованих проти фінансових інтересів держави", повідомляє Klymenko Time.

Відповідальні за цей законопроект Гончарук та Маркарова, а за його прийняття у Верховній Раді будуть відповідати Разумков, Арахамія і Гетьманцев.

Нагадаємо, раніше "розбійник" Годунок побив переселенця з Донбасу прямо в будівлі міськради.

Також Знай.uа писав, що Арахамія з "Слуги народу" пов'язав Луценка з нелегальним бізнесом: "Напишу заяву".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Лесев пояснив, чому Аваков - це зрада: "Зеленський про*рал можливість".