Через так званий "поток зброї" з України Білорусь закриває державні кордони. За цю справу взявся особисто сам президент сусідньої держави Олександр Лукашенко.

Про це стало відомо завдяки заяві Лукашенка озвученій на міжнародній антитерористичній конференції, що пройшла в Мінську. Раніше білоруський лідер скликав країни ОБСЄ обговорити врегулювання регіональних конфліктів, у тому числі в Україні, повідомляють білоруські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією журналістів, білоруський лідер сказав, що після початку війни на Донбасі, в його країну хлинув потік зброї з України.

"Ми змушені були зі своїми братами, близькими людьми повністю закрити кордон наглухо, ще більше ніж з Північноатлантичним блоком", – зазначив він.

За його словами, "там, де зброя в руках у звичайних людей" може бути тероризм.

"Особливо у плані, що нас турбує, – приплив зброї через український кордон. Дуже багато ми вилучаємо зброї", – зазначив він.

Також президент Білорусі сказав, що з України в його країну їде багато мігрантів.

Нагадаємо, у Києві хлопці заховали наркотики у незвичному місці: копи такого ще не бачили.

Як повідомляв Знай.uа смартфонів на півмільйона: на Львівській митниці накрили "велику рибу".

Знай.uа писав, трагедія в дитячому таборі приголомшила всю Україну: зник хлопчик, найгірші побоювання підтвердилися.