Олександр Лукашенко кілька днів тому влаштував поїздку в Мінську область, щоб разом з чиновниками перевірити стан сільського господарства. Анатолій Ісаченко, глава регіону, розповідав Лукашенко, як вони борються з бур'янами.

Ісаченко розповів призеденту, що спеціалізовані засоби закуповували у виробника без посередників, завдяки цьому змогли заощадити гроші в бюджеті. Лукашенко був незадоволений словами чиновника і сказав голові комітету держконтролю Леоніду Анфімову: "Це твоя робота!"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ви, напевно, до виборів тягнете. Напевно, зібралися з Румасом (прем'єр-міністр Білорусії Сергій Румас. – ред.) йти. Так не треба тягнути - ідіть зараз!" , - зазначив Лукашенко.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Він дав завдання Анфімову перевірити факт переплати в регіонах. Також Лукашенко доручив йому розібратися з посередниками.

Сергія Румаса призначили прем'єр-міністром в 2018 році, і Лукашенко мав великі надії на його уряд. Останнім часом почали все частіше говорити про відставку Румаса, тому, ймовірно, новим урядом Лукашенко залишився незадоволений.

Не так давно Лукашенко вилаяв чиновників за падіж худоби. У Гомельській області під час візиту він сказав, що втрати поголів'я худоби склали 85 тисяч. Лукашенко висловив чиновникам: "Ще раз повторюю для уряду і на майбутнє: за падіж худоби сядете в тюрму!".

У Telegram-каналах ходив слух, що Лукашенко відправить Румаса у відставку після парламентських виборів у жовтні 2019 року. Його місце може обійняти Володимир Макей, міністр закордонних справ Білорусії. Експерти вважають його прихильником зближення з Заходом.

Володимир Макей

Нагадаємо, раніше до смерті переляканий Лукашенко здійснює нечуване в Білорусі: "Підсів капітально, як наркоман ...".

Також Знай.uа писав, що Зеленський в образі Лукашенко влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Лукашенко підніс Путіну Білорусь на блюдечку: бацька доручив прискорити здачу країни окупанту.