Міністри за президента Володимира Зеленського навіть не всі мають власні автомобілі. А ті хто має, то не обов’язково це дорогущі автівки представницького класу. Деякі з народних обранців пересуваються по столиці за допомогою таксі.

Про це повідомляє "24 канал". Також опубліковано інфорграфика з автомобілями міністрів. Цікаво, що президент Зеленський обіцяв пересадити міністрів на запорожці. І назважди розпрощатись із Range Rover та Lexus.

Один з найкращих автомобілів – у міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського – Range Rover Sport вартістю 2,4 млн грн. При цьому, деякі міністри не мають автомобілів. Наприклад, Михайло Федоров – міністр цифровий трансформації, має високий заробіток (близько 4,3 млн грн на місяць), однак буде добиратися на роботу на таксі або метро. Цікаво, що міністр фінансів Оксана Маркарова досі не має машини. При цьому вона внесла в декларацію коня. У минулому році їй вдалося отримати понад 10 млн грн із різних джерел, у тому числі, включаючи близько 600 тис. зарплати. Машину політик орендує у сестри. Це Honda Accord 2012 випуску, яка коштує зараз близько $15 000. Ще два автомобіля має її чоловік – це 12-річний купе Mercedes-Benz CL500 і 4-річний кросовер Toyota Highlander.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук їздить на Jaguar X-TYPE 2007 року випуску. Таку машину можна придбати приблизно за 10-12 тис. доларів. Відомо, що за минулий рік він заробив понад 1,8 млн грн. При цьому на основному місці роботи – в Офісі ефективного регулювання (BRDO) – за рік Гончарук отримав всього 60 тис. грн.

Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба їздить на Peugeout 206 cc 1.6 2002 року випуску. Це середньостатистичний бюджетний автомобіль.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цікаво, що глава українського уряду Олексій Гончарук володіє автомобілем Jaguar.

Нагадаємо, Зеленський пересадить міністрів на запорожці: прощавайте, Range Rover та Lexus.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."