Сьогодні, 3 вересня, прес-секретар Президента Володимира Зеленського Юлія Мендель святкує свій день народження. На своїй сторінці у Facebook Мендель опублікувала цікавий пост.

Таким чином, дівчина оригінально попросила народних депутатів Верховної Ради дев'ятого скликання подарувати їй особливий подарунок на день народження.

"Зробіть мені подарунок - зніміть вже свою недоторканість", - написала Мендель.

Зробіть мені подарунок - зніміть уже свою недоторканність 🍾 👌😉

Geplaatst door Iuliia Mendel op Maandag 2 september 2019

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До речі, народні обранці почули прохання прес-секретаря Зеленського і, судячи з останніх новин, свою депутатську недоторканність зняли.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Допис прес-секретаря зібрав майже тисячу вподобайок і безліч коментарів-вітань. Адже останнім часом Юлія Мендель стала відомою особою в українській політиці.

Нагадаємо, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана в Сен-Тропе: "Відвис якісно, чому не Мальдіви?".

Як повідомляв раніше Знай.uа, Богдана на День Незалежності засікли в несподіваному місці: куди і чому виїхав помічник Зеленського.

Також Знай.uа писав про те, що Сен-Тропе і оголені дівчата: як Андрій Богдан відсвяткував День Незалежності, - ЗМІ.