Екс-голову Державної фіскальної служби Олександра Власова і керівників усіх митниць викликали на допити в прокуратура Київської області на 9 і 10 сентярбря. Відповідний документ опублікований у телеграм-каналі "цибуля".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, начальник Одеської митниці Олександр Власов залишив свою посаду 23 серпня. Причиною називають звільнення за згодою сторін.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше між президентом України і Власовим виник конфлікт. Володимира Зеленського обурило, що до цього не було виконано його доручення про звільнення начальників обласних митниць Закарпатської, Львівської, Волинської та Чернівецької областей.

Власов заявив, що йде в відставку, але оскільки він був лише виконуючий обов'язки, то після звільнення повернувся на основну посаду - начальника Одеської митниці.

Нагадаємо, Львівську митницю несподівано "обезголовили", сам поклав заяву на стіл.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Зеленський розніс в пух і прах ледачих прихильників Порошенко.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський розповів, що планує зробити з губернатором Харківщини.