У прикордонній службі Білорусії пояснили заяву свого президента Олександра Лукашенка про закриття кордону з Україною.

Білоруські прикордонники заявили, що КПП на кордоні з Україною працюють в звичайному режимі, але закриті для злочинців. Про це розповів прес-секретар Державного прикордонного комітету Антон Бичковський.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник прикордонної служби сказав, що всі пункти пропуску функціонують в повсякденному режимі. Громадяни можуть вільно перетинати кордон за документами, які дають право на виїзд за кордон.

"Кордон закритий для незаконослухняних громадян і злочинних елементів", - зазначив представник прикордонної служби.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він також підкреслив, що обстановка на кордоні повністю контролюється, забезпечено безпеку як на ділянці "зеленого кордону", так і в самих пунктах пропуску. Прикордонники присікають контрабанду зброї, боєприпасів і вибухових речовин, провезення наркотиків.

Бичковський нагадав, що Лукашенко поставив в 2019 році завдання наростити потенціал на білорусько-українському кордоні.

"У зв'язку з цим ми нарощуємо щільність охорони кордону, вдосконалюємо прикордонну інфраструктуру, на нових ділянках кордону впроваджуємо сучасні системи охорони", - пояснив прес-секретар.

Нагадаємо, Лукашенко заявив, що Білорусь змушена закрити кордон з Україною через потік зброї, який нібито хлинув з нашої країни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед

Також Знай.ua писав, худоба довела Лукашенка до сказу: чиновники Білорусі отримали пекельний рознос від свого президента.