Відсторонена від виконання обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вирішила підняти тему толерантності до сексизму та повчити журналістів, якими фото ілюструвати статті. Відповідний допис вона опублікувала на Faсebook.

Супрун заявила, що в суспільстві часто зустрічаються прояви сексизму, об'єктивації жінок і обговорення не їх професійних якостей, а зовнішності. Колишня чиновниця з сумом зазначила, що політики і олігархи в своїх кишенькових медіа вдаються до принизливого сексизму щодо опоненток.

"Один з дуже популярних методів - використання невдалих фото або випадкових кадрів жінок. Їх часто використовують в замовних кампаніях або в медіа з кричущими заголовками. Це дуже низько", - заявляє Супрун.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На її думку, така поведінка добре характеризує замовників. Використовувати погані фото як аргумент - позиція невдах і слабаків, вважає вона.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після цього колишня в. о. міністра порадила журналістам і редакторам вибирати фото, які показують суть. А також думати, хотіли б вони бачити своє подібне фото на першій шпальті.

Свій допис вона завершила порадою для політиків: мовляв, важливо пам'ятати, що жінки - це не "прекрасна половина людства", не "слабка стать", а рівноправні партнери.

Нагадаємо, жодних міфів, як в Супрун - радник міністра охорони здоров'я Раїмов навчив робити кунілінгус.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."