Відомий український блогер Михайло Шнайдер показав цікаву світлину відомого артиста, лідера гурту "Океан Ельзи" та новоспеченого депутата Святослава Вакарчука.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Вакарчук показує комусь язика. Саме цей момент потрапив у кадр. "Депутатство явно не пішло Славіку на користь", - йдеться у підписі до світлини.

Депутатство явно не пошло Славику на Пользу...

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 3 september 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі почали активно жартувати з приводу фотографії Вакарчука.

Зазначимо, що у вівторок, 3 вересня, відбулося нове засідання Ради. На ньому народні депутати ухвалили у цілому законопроєкт про позбавлення депутатської недоторканності, також відправили на розгляд Конституційного суду законопроєкти про скасування адвокатської монополії та який дозволить голові держави призначати директора НАБУ та ДБР.

Нагадаємо, перше засідання Ради перетворилося на "Розсміши коміка", Зеленський не витримав: "Порошенко навіть тисячу не відпрацював".

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко зчепився з Шуфричем у Раді, почалася справжня істерика - у Зеленського очі полізли на лоба: відео.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.