Відомий український блогер Михайло Шнайдер показав світлину судді Деснянського районного суду міста Києва Ольги Кошової. Фото яскраво демонструє спадщину колишнього президента Петра Порошенка.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Спадщина режиму Порошенко".Знайомтеся це суддя Деснянського районного суду міста Києва, Ольга Кошова. Ольга Валентинівна... мільйонерка і велика цінителька розкоші. Наша "Героїня" володіє ДВОМА величезними будинками під Києвом, вартістю більше.... 10 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ, елітною квартирою в центрі Києва і новеньким позашляховиком Lexus. І як заведено серед наших чиновників, всі ці блага, були придбані на скромну суддівську зарплату у розмірі 15 тисяч гривень..." - йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Українці не стали стримувати емоцій після побаченого:

Ольга Кошова розпочала свою трудову діяльність ще у 2001 році інспектором секретаріату Генеральної прокуратури України. Невдовзі перевелася до прокуратури міста Києва помічником прокурора.

На посаду судді Деснянського районного суду м. Києва зарахована у 2009-му Указом президента України строком на п’ять років. Перебувала у декретній відпустці. Однак, повноваження Ольги Кошової мали б завершитися ще 2014 році, але в реєстрі судових рішень є постанова за участю судді зареєстрована у серпні 2017-го. Крім того, вона регулярно отримує матеріальну допомогу та зарплату в суді.

Суддя разом зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Чернушенком у 2011 році були учасниками бійки з охороною нічного клубу "Ібіца" в Одесі. На відео видно, як під час сутички з охоронцем Кошова б’є його ногою у пах. Після того як на місце події прибули представники міліції, пара нібито погрожувала їм звільненням.

Тоді Чернушенко-молодший із супутницею відмовилися проходити обов'язковий для відвідувачів металодетектор. Після того, як охорона не дала пройти синові судді з дівчиною, Дмитро почав бійку. Ольга не відставала – цей момент зафіксовано камерою спостереження, встановленою над входом в нічний заклад. За свідченнями очевидців та охорони, Дмитро кричав, що він – співробітник Верховної Ради, а його тато – суддя. Дівчина також говорила про те, що вона суддя, а в міліції обидва продемонстрували свої посвідчення.

Нагадаємо, перше засідання Ради перетворилося на "Розсміши коміка", Зеленський не витримав: "Порошенко навіть тисячу не відпрацював".

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко зчепився з Шуфричем у Раді, почалася справжня істерика - у Зеленського очі полізли на лоба: відео.

Також Знай.uа писав про те, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.