У середу, 4 вересня, президент України Володимир Зеленський призначив Ганну Коваленко заступником керівника Офісу президента.

Відомо, що вона буде займатися питаннями реформування сил безпеки та оборони країни, сумісності їх з військами НАТО та інтеграцією країни до альянсу. Про це сама Коваленко заявила на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сильні та сучасні сили безпеки і оборони, які одночасно служать і підзвітні дійсно українському народу - ось, власне, наша задача. Швидкі та якісні реформи, інтеграція в НАТО, сумісність з військами НАТО – це підвищення нашої обороноздатності. Спасибі за довіру новій команді. Служу українському народу!", - написала заступниця Богдана.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ганна Коваленко – активістка Майдану, командир 39-ї сотні Самооборони Майдану, ексрадник трьох міністрів оборони і міністра інформполітики. Вона обрана народним депутатом від партії "Слуга народу".

Призначення Anna Kovalenko - заступницею керівника Офіс Президента України з питань безпеки та оборони - таки потужний...

Geplaatst door Олена Мельник op Woensdag 4 september 2019

Нагадаємо, Богдан вдало спародіював Порошенко в Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський і Богдан нарешті отримали зарплати: різниця в сумах очевидна.

Також портал Знай.uа писав, що Рябошапка одним махом звільнив прокурорів відразу чотирьох областей.