Печерський райсуд Києва дозволив застосувати відносно колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої силовий привід на допит. Відповідне рішення було прийнято ще 27 серпня.

Про це йдеться в матеріалах суду.

В реєстрі судових рішень був опублікований документ, згідно з яким Державне бюро розслідувань може примусово доставити Гонтарєву на допит.

Валерія Гонтарева
Валерія Гонтарева

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У документах йдеться, що Гонтарєва є фігурантом справи про зловживання службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди. Справа стосується внесення змін у нормативну базу НБУ щодо валютного регулювання і контролю.

Валерія Гонтарева
Валерія Гонтарева

Нагадаємо, що одіозна екс-глава Національного Банку України 54-річна Валерія Гонтарєва тепер живе разом з молодшим сином Микитою. Хлопець навчається в Королівському коледжі Лондона, вони живуть у двокімнатній квартирі, яку орендує банкір.

Відомо, що хмарочос, де знаходяться люксові апартаменти Гонтарєвої, знаходиться у престижному столичному районі набережної Альберта Ембанкмента.

Як повідомляв портал Знай.uа, Валерію Гонтареву збила машина в Лондоні що відомо.

Також Знай.uа писав про те, соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".