Стало відомо, що 29-річний народний депутат від партії "Слуга народу" Сергій Штепа задекларував колекцію старовинних монет, фототехніку, вартістю у чверть мільйона грн і стільки ж готівкових коштів. Декларацію Штепи було оприлюднено на сайті НАПК.

Народний обранець йшов у Раду 9 скликання від партії "Слуга народу" по мажоритарному округу №77. До політичної діяльності Штепа працював професійним фотографом.

Крім того, у своїй декларації депутат зазначив, що з 2006 року є власником колекції старовинних монет, вартість яких оцінена в 200 тисяч грн. Ще у нього є фотоапарати та об'єктиви вартістю в 250 тисяч грн.

Зазначимо, що у Штепи є квартира в Запоріжжі, автомобіль Toyota Camry 2007 року. Від підприємницької діяльності отримав у минулому році 48 400 грн, постійного місця роботи не має.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Примітно, що нардеп дав у борг третім особам 25 тисяч грн. Готівкою безробітний Штепа має 250 тисяч грн і 18 тисяч доларів, на банківських рахунках він зберігає ще 9500 доларів та понад 15 тисяч грн.

Нагадаємо, автопарк слуг народу показали до дрібниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков засвітив у Раді дорогий годинник.

Також портал Знай.uа писав, що новий прем'єр Гончарук задекларував доходи.