Колишня очільниця НБУ Валерія Гонтарєва могла сама замовити підпал власного автомобіля.

Про це говорять багато аналітиків, і таку ж думку висловив у своєму Twitter Київський.

У повідомленні йдеться, що зараз Гонтарєвій потрібно терміново довести в англійському суді, що в Україні їй загрожує небезпека. Таким чином скандальний політик може отримати притулок в Британії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Особисто я думаю що подружка Порошенка Гонтарєва сама замовила підпал своєї машини. По перше вона стільки вкрала, що машина за 70 тисяч для неї взагалі нічого, а по-друге (і це головне) їй треба терміново довести в англійському суді, що в Україні їй загрожує небезпека. Що і зроблено". пише

Нагадаємо, що колишня керівниця НБУ Валерія Гонтарєва записала відео та надіслала фото, яке підтверджує те, що вона отримала травми у Лондоні за наїзд на неї авто.

"Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою родину сьогодні відбулася атака. Сьогодні в першій годині ночі машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком у центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарєва", - повідомила екс-глава НБУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі жорстко відреагували на призначення Писарука.

Також Знай.uа писав про те, соратник Гонтарєвої Писарук стане главою "Райффайзен Банку Аваль".