У четвер, 5 вересня фракція "Слуги народу" проведе своє внутрішнє закрите засідання, на якому також очікується присутність президента Володимира Зеленського.

Цю інформацію повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерела.

Заступник голови фракції Євгенія Кравчук дала коментар, під час якого зазначила, що депутати від "Слуги народу" зустрічатимуться регулярно для обговорення законопроектів, які напрацьовують парламентські комітети, подає президент і Кабінет міністрів.

"Дискусії та робота у нас йдуть постійно – в комітетах, в групах, а потім виносяться ще на спільне обговорення у фракції. Відверта розмова, націлена на результат. Так буде регулярно і завжди. Так ми бачимо внутрішньопартійну демократію та діалог". Євгенія Кравчук

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський рівно через сто днів після вступу на посаду президента України отримав абсолютну повноту влади в державі. Так, до роботи приступила Рада, обрана в ході дострокової парламентської кампанії.

Як повідомляв Знай.uа Беленюк з команди Зеленського зізнався, чим займається поза стінами Ради: кілька годин підряд.

Знай.uа писав, Зеленський виступив з пафосною промовою на запуск Антикорупційного суду: "Перед вами великий...".