Відома російська журналістка, яка балотувалася у президенти РФ, Ксенія Собчак назвала українського лідера Володимира Зеленського "президентом-симпатичним сином" і "президентом-бойфрендом".

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

"Україна опинилася готова не до президента-батька і "царя", а до президента-симпатичного сина (або навіть бойфренда), з яким Україна готова жити, дружити — якийсь такий молодий, класний і симпатичний президент раптом виявився можливим. Це круто", — сказала вона.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Водночас, за словами Собчак, російські виборці хочуть бачити на посаді голови РФ "президента-батька" або "президента-царя", чим пояснювався електоральний успіх Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще

"Навіть якщо ми дивимося на опозицію, саме коли лідер стає теж таким авторитарним, жорстким, він починає нарощувати електорат. На жаль, це як у Шварца, розумієте: щоб убити дракона, треба самому стати драконом. А це найжахливіше, чесно кажучи, що відбувається в моїй країні", — додала журналістка і телеведуча.

Собчак також розповіла, що відчуває "білу заздрість" до президентських виборів 2019 року в Україні. На питання про те, чи може РФ також очолити один з місцевих шоуменів — зокрема, Семен Слєпаков або Іван Ургант, — вона відповіла, що "була б щаслива", але "поки це з області фантастики".

Нагадаємо, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців: "Наступив на граблі Порошенка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський закриється зі слугами, щоб "народити" дещо: "Так буде завжди...".

Також Знай.uа писав про те, що Україна залишиться без 250 мільйонів від США: причина вражає.