США можуть не виделить України 250 мільйонів доларів фінансової допомоги на безпеку через завершення фінансового року. Про це президентові України Володимиру Зеленському заявили американські сенатори Рон Джонсон і Кріс Мерфі, які 5 вересня прилетіли з офіційним візитом до Києва.

"Якщо цього не відбудеться, ми з моїм колегою Крісом Мерфі з бюджетного комітету впевнені, що приймемо відповідне рішення про надання фінансової допомоги в наступному, 2020-му фінансовому році", – сказав він.

Джонсон зазначив, що американський Конгрес раніше вже голосував за надання фінансової допомоги Україні, однак, у цьому році рішення залежить від часового фактору. Крім того, сенатори заявили, що США підтримує суверенітет і територіальну цілісність України.

"Під час зустрічі з президентом Зеленським сенатори Рон Джонсон і Кріс Мерфі зазначили, що США надійно підтримують суверенітет, територіальну цілісність і євроатлантичну інтеграцію України", – повідомили на сторінці посольства США в Україні в Facebook.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, родина Тимошенко сумує, величезна втрата підкосила бувалого політика.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський пересаджає "бурштинову мафію", українці тріумфують.

Також "Знай.uа" писав, десятки депутатів просять Зеленського не віддавати Цемаха Путіну.