Генерал майор податкової поліції України Юрій Атаманюк розповів, як можна подолати корупцію в Україні. Про це він розповів у інтерв'ю виданню POLITEKA.

Так, Атаманюк зауважив, що раніше в Україні була не боротьба з корупцією, а лише її видимість.

"Не дуже хочеться копирсатися у минулому, тому що насправді у минулому було завдання не боротися з корупцією, а створювати видимість боротьби. Перед усім, для наших європейських та західних партнерів. А народу також розповідати, що ми тут щось робимо", - заявив експерт.

Водночас генерал майор податкової поліції України Юрій Атаманюк заявив, що служба фінансових розслідувань повинна чітко підпорядковуватися міністру фінансів. Також Атаманюк зауважив, що міністром фінансів залишається Оксана Макарова. При цьому вона повинна отримати більше повноважень, ніж є насправді.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців: "Наступив на граблі Порошенка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський закриється зі слугами, щоб "народити" дещо: "Так буде завжди...".

Також Знай.uа писав про те, що Україна залишиться без 250 мільйонів від США: причина вражає.