Обмін полоненими між Україною і Росією в форматі "35 на 35" під загрозою зриву.

Таку заяву зробив у п'ятницю, 6 вересня адвокат засуджених в Україні росіян Валентин Рибін. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Адвокат Валентин Рибин

За словами Рибіна, українська сторона не вивезла в пункт обміну одну людину.

Адвокат підкреслив, що в пункті обміну поки немає однієї людини, ім'я якої він відмовився називати і закликав російську сторону "звернути на це увагу".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обмен под угрозой срыва!!

Geplaatst door Валентин Рыбин op Vrijdag 6 september 2019

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін заявляє, що Україна і Росія підходять до "фіналізації" переговорів щодо обміну утримуваними особами. Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Путін сказав у Владивостоці на Східному економічному форумі.

Володимир Путін

"Ми аналізуємо наші переговори з приводу обміну. Думаю, що він буде досить масштабним, і це вже було б хорошим кроком вперед у бік нормалізації", - сказав Путін, відповідаючи на питання, коли відбудеться обмін між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.