Українські моряки можуть повернутися в Україну до кінця серпня. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до переговорів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як повідомляється, переговори про обмін полоненими між Росією і Україною вийшли на фінальний рівень. В Україні ведеться підготовка затриманих до обміну, головним кандидатом з різних сторін називають журналіста Кирила Вишинського.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, російські ЗМІ стверджують, що попередні домовленості про обмін полоненими були досягнуті 19 серпня під час зустрічі Путіна і Макрона. Відзначається, що Франція активно форсує це питання.

Нагадаємо, Лєсєв розказав, коли Зеленський принесе мир на Донбас.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського.

Також Знай.uа писав про те, у Чорному морі загинули українські моряки.