6 вересня Володимир Зеленський, президент України, оновив склад РНБО. До нього увійшли прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр оборони Андрій Загороднюк і голова ВР Дмитро Разумков.

Указ №665/2019 "Про зміни у складі Ради національної безпеки і оборони України" вже опублікували на сайті президента.

У документі повідомляється: "...ввести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України: Гончарука Олексія Валерійовича - прем'єр-міністра України; Загороднюка Андрія Павловича - міністра оборони України; Разумкова Дмитра Олександровича - голови Верховної Ради України (за згодою)".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До складу РНБО увійшов і голова СБУ - Іван Баканов. Також у списки потрапив міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко та генеральний прокурор Руслан Рябошапка. Зокрема, до лав складу РНБО увійшли Василь Грицак, Володимир Гройсман, Павло Клімкін, Юрій Луценко, Андрій Парубій, Павло Петренко, Степан Полторак.

Нагадаємо, раніше що відомо про нового міністра культури Бородянського: земляк Фреймут з "темним" особистим життям.

Також Знай.uа писав, що "Голос" Вакарчука пішов проти Зеленського через незаконне збагачення: деталі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що голова ОПУ Богдан уперше прокоментував обмін полоненими, назначений на сьогоднішню ніч.