29 серпня Верховна Рада 9-го скликання підтримала кандидатуру Володимира Бородянського на посаду міністра культури, молоді та спорту України. Що відомо про нового члена Кабміну?

Бородянський народився 15 січня 1974 року в місті Новий Розділ Львівської області. У 1997 році закінчив фінансово-економічний факультет за спеціальністю "Фінанси і кредит" Київського національного економічного університету.

У 1998 році Бородянський став комерційним директором газети "Московський комсомолець в Україні". У 2004 році очолив правління телеканалу СТБ. З 2012 року по грудень 2018-го був директором медіагрупи StarLightMedia.

29 липня 2019 президент Зеленський призначив Бородянського позаштатним радником з гумунитарным питань.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про хобі та особисте життя міністра життя практично нічого невідомо, але в декларації згадується його громадянська дружина на ім'я Ілона Шнайдер.

Нагадаємо, прем'єр Гончарук познайомив українців зі своєю командою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Собчак розтанула при спогаді про Зеленского.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський відповів на петицію про легалізацію зброї.