Народний депутат від партії "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва м'яко кажучи здивувала своїм зовнішнім виглядом у Верховній Раді.

Відповідний знімок опублікувала блогер Олена Яхно на своїй сторінці в Facebook. Жінка особливо не церемонилася і залишила критичний підпис під фотографією. Яхно дозволила собі оцінити робочі якості Аллахвердієвої за зовнішнім виглядом.

"Твоє обличчя, коли ти не на своєму місці. Від слова зовсім". грубо висловилася блогерша

Навіть на цій образі Олена Яхно не зупинилася і в коментарях написала, що народний депутат "схожа на секретарку з порнофільмів. Видно, так вона собі уявляє діловий одяг))". Зрозуміти невдоволення блогера досить важко, адже Аллахвердієва у Верховній Раді з'явилася в скромній спідниці пристойної довжини і без величезного декольте.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Фотограф Володимир Струмковский також зробив фото Аллахвердієвої на засіданні Ради 3 вересня і опублікував їх у себе в Фейсбуці:

Аллахвердиевой 41 рік. Ось її картка на сайті Ради:

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить обридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.